Pääsivu * Info * Uutiset * Kunniavieraat * Ohjelma ja teemat
Lehdistö * Töihin coniin * Kaubamaja * Ropeconit 1994-2006 * In English

Infon pääsivu * Järjestäjät * Con-konkarin opas * Tunnusbiisi * Avustukset
Saapuminen * Majoitus * Turvallisuus * Yhteystiedot * Linkkejä

Saapuminen

Dipoli sijaitsee Espoossa, Otaniemessä. Julkisista liikennevälineistä lähistölle kulkevat linja-autot ja taksit. Dipolin katuosoite on Otakaari 24, Espoo. Paikalle tulee myös yhteiskuljetus Tampereelta.

Linja-autolla pääkaupunkiseudulla

Helsingin keskustasta, Kampin keskuksesta, pääsee Dipoliin kaikilla Otaniemeen ajavilla busseilla. Sopivia numeroita ovat ainakin 102, 103, 194 ja 195. Kuskia kannattaa pyytää jättämään pois Dipolin kohdalla. Sopiva pysäkki on nimeltään Alvar Aallon puisto. Pysäkiltä näkyy ostoskeskus (pari kauppaa, kioski yms.), joiden takana on parkkipaikka ja sen jälkeen itse Dipoli.

Bussimatka julkisilla maksaa aikuisilta 3,60 euroa, 7–16 -vuotiailta 1,8 euroa. Kertamaksun voi maksaa suoraan bussissa.

Lisätiedot, aikataulut ja kartat:

http://www.reittiopas.fi/
http://www.ytv.fi/

Linja-autolla kauempaa

Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta ajavat bussilinjat päättyvät kaikki Kampin keskuksen linja-autoasemalle, josta eteenpäin voikin jatkaa yllämainituilla Otaniemen-busseilla.

Myös monet paikalliset roolipeliseurat ovat viimevuosina järjestäneet bussikuljetuksia useista eri kaupungeista eri puolilta Suomea. Ole yhteyttä oman paikkakuntasi yhdistyksiin tai tarkkaile täältä lisätietoja myöhemmin...

Tänä vuonna yhteiskyyti lähtee ainakin Tampereelta. Lähtö 1030 perjantaina Tampereen linja-autoasemalta laiturien puolelta. Hinta 8-9 euroa/henkilö matkustajamäärästä riippuen. Mahdollisuus myös paluukuljetukseen sunnuntai-iltapäivästä. Korkeintaan 50 paikkaa. Lisätiedot ja ilmoittautumiset torstaihin 9.8. klo 12 mennessä Mika Tönning tooninki@hotmail.com.

Conbussi

Tänä vuonna Ropeconilla ei ole omaa erityisbussia.

Omalla autolla

Lähestyttäessä Helsinkiä etsiydytään Kehä I:lle lännen suuntaan (ellei tulla Hangosta, jolloin ei tarvitse ajaa Kehälle asti ollenkaan).

Ajetaan Kehä I:n lännen puoleiseen päähän, josta käännytään Otaniemeen (ensin Karhusaarentielle ja sitten melkein heti vasemmalle Otaniementielle. Tämän jälkeen toisesta risteyksestä oikealle Luolamiehentielle. Seuraavan risteyksen jälkeen ollaankin jo käytännössä Dipolin edessä.

Parkkipaikkoja on aivan Dipolin vieressä vain vähän. Kävelymatkan päässä on kuitenkin lukuisia ilmaisia parkkialueita. Tien oikella puolella heti Dipolin jälkeen on parkkipaikkoja ennen urheiluhallia ja rannassa urheilukentän ja meren välissä. Näistä jälkimmäistä suositellaan erityisesti asuntoautoille. Rakentajan aukiolla, ostoskeskuksen toisella puolen, on niin ikään runsaasti tilaa. Sieltä pääsee suoraan alikulkutunnelin kautta Dipolin viereen. Lisäksi muun muassa Teknillisen korkeakoulun kirjaston luona, ostoskeskuksen vieritse kulkevan tien toisella puolen, on jonkin verran sopivia paikkoja.

Pääkaupunkiseudun kartta: http://kartta.hel.fi/.