Pääsivu * Info * Uutiset * Kunniavieraat * Ohjelma ja teemat
Lehdistö * Töihin coniin * Kaubamaja * Ropeconit 1994-2006 * In English

Infon pääsivu * Järjestäjät * Con-konkarin opas * Tunnusbiisi * Avustukset
Saapuminen * Majoitus * Turvallisuus * Yhteystiedot * Linkkejä

Majoitus

Kaukaa saapuvat convieraat voivat yöpyä lattiamajoituksessa Dipolissa ja sen lähistöllä sijaitsevissa kohteissa. Majoitustiloja on rajallisesti, joten pääkaupunkiseudulla asuvien toivotaan nukkuvan pääsääntöisesti kotonaan.

Yön aikana nukkumatiloissa vallitsee hiljaisuus ja tiloja myös vartioidaan majoituksen ajan. Mukaan kannattaa ottaa makuupussi ja makuualusta, sillä patjoja ei ole ja kivilattiat saattavat olla melko kylmät.

Majoituspaikkaa kannattaa kysyä Infotiskiltä. Kaikille tarvitseville pyritään osoittamaan jokin nukkumispaikka, mutta varhain yöpuulle menevät varmistavat itselleen mukavamman ja rauhallisemman majoituksen sekä pidemmät yöunet. Herätys on Dipolissa kahdeksan ja yhdeksän välillä, erillisissä nukkumatiloissa hieman ennen kymmentä tai kahtatoista, riippuen siitä milloin ohjelma alkaa.

Teltoissa con-alueella ei valitettavasti voi nukkua. Lähimaastosta ei löydy paikkoja, joihin teltan voisi luvallisesti pystyttää. Lähimmät leirintäalueet ovat Espoo Camping Oittaa ja Rastilan leirintäalue Helsingissä.

Hotelleista lähimpänä on Radisson SAS Espoo, joka sijaitsee kävelymatkan päässä Dipolista.

Tavaroiden säilytys

Tavarat voi jättää vartioituun narikkaan, joka kuuluu pääsylipun hintaan. Makuupussit, patjat ja muut suuret tavarat viedään erilliseen isojen tavaroiden säilytystilaan, joka sijaitsee Jämeräntaipaleella muutaman sadan metrin päässä Dipolista. Dipolissa olevaan narikkaan voi jättää reput ja muut pienet tavarat. Molemmat narikat ovat avoinna koko tapahtuman ajan.

Jos kadotat omaisuuttasi, sitä kannattaa käydä kyselemässä infotiskiltä. Infotiskiltä voi kysyä myös edellisvuoden Ropeconiin jääneitä tavaroita.

Hygienia

Henkilökohtaisesta hygieniasta voi huolehtia suihkuissa ja saunassa. Suihkutilat ja sauna ovat käytössä aamuin ja illoin. Rantasauna on käytössä perjantaina 2130-0030, lauantaina 07-12 ja 17-22 sekä vielä sunnuntaina 07-13. Gorsulla voi peseytyä lauantaina 01-03 ja sunnuntaina 15-16.

Suihku- ja saunatiloissa on aukiolon ajan työntekijä varmistamassa vuorojen sujumista ja auttamassa ongelmatilanteissa.

Ruoka & juoma

Lämmintä ruokaa saa Dipolissa sijaitsevasta ravintolasta ja Dipolin vieressä olevista myyntikojuista. Ravintolasta saa mm. pizzaa ja kebabia, myyntikojuista mm. pyttipannua ja lörtsyjä. Ravintola on auki todennäköisesti kahteen molempina päivinä, mutta anniskeluoikeuksien vuoksi alle 18-vuotiaat saavat syödä siellä vain ennen kuutta illalla. Myyntikojuista ainakin osa on auki todennäköisesti ympäri vuorokauden.

Lisäksi Dipolin lähellä sijaitsevassa ostoskeskuksessa on kaksi kauppaa, joista voi ostaa ruokaa ja juomaa, sekä grillikioski. Aiempina vuosina hyvin palvellut R-kioski on conin aikana suljettu.

Jätehuolto

Yleisen viihtyvyyden takaamiseksi con-alueella on tarjolla lukuisia roska-astioita, joihin conyleisön toivotaan sijoittavan sekajätteensä. Pulloille ja puhtaalle jätepaperille on lisäksi omat keräysastiansa, joita on suotavaa käyttää.

Conin henkilökunta kiertää Dipolissa ja sen lähialueilla valvomassa paikkojen siisteyttä, mutta jokainen voi omalta osaltaan vaikuttaa alueen viihtyvyyteen ja puhtauteen.