Pääsivu * Info * Uutiset * Kunniavieraat * Ohjelma ja teemat
Lehdistö * Töihin coniin * Kaubamaja * Ropeconit 1994-2006 * In English

Kaubamaja

Valitettavasti vapaita myyntipöytiä ei enää ole tarjolla. Kirpputorilla on kuitenkin vielä tilaa. Lisätiedot osoitteesta kaubamaja@ropecon.fi.


Ropeconin Kaubamajassa yritykset, yhteisöt ja yksityiset ihmiset voivat myydä tuotteitaan ja esitellä toimintaansa. Useimmat con-vieraat kiertävät alueella tekemässä ostoksia ja tutustumassa tavaroihin jopa monta kertaa päivässä. Samassa tilassa toimii myös con-kävijöille tarkoitettu kirpputori.

Kaubamaja on auki perjantaina klo 15–18, lauantaina klo 10–18 ja sunnuntaina klo 10–15. Öisin ovet ovat lukossa ja tilaa valvotaan.

Yhdistyksille on tarjolla myös omia paikkoja Juhla-aulassa, aivan pääovien lähettyvillä.

Kirpputori

Kirpputorille yksityishenkilöt voivat tuoda myyntiin vanhoja, tarpeettomia Ropeconin aihealueeseen liittyviä tavaroitaan. Mikäli kaapinpohjalle on ilmaantunut vaikkapa larppivaatteita, pelejä tai muuta tavaraa, josta itse haluaisit eroon ja jonka joku toinen haluaisi omistaa, sen voi tuoda kirpputorille kierrätykseen.

Kaikista tuotteista pitää löytyä lappu jossa on vähintään tuojan nimi sekä tuotteen hinta. Toisella lapulla on kerrottava kaikki yhden tuojan tavarat.

Tavaroita ei kannata tuoda säkkikaupalla vaan maalaisjärkeä käyttäen. Tilaa on rajoitetusti, ja kirppiksen henkilökunta sanoo aina viimeisen sanan siitä, mikä on liikaa.

Pöytien hinnat