Pääsivu * Info * Uutiset * Kunniavieraat * Ohjelma ja teemat
Lehdistö * Töihin coniin * Kaubamaja * Ropeconit 1994-2006 * In English

Ohjelman pääsivu * Teemat * Nostot * Figumaalauskilpailu
Ohjelmakartta * Ohjelmahuutelot * Pelinjohtajaksi Ropeconiin

Ohjelmahuutelo

Ropecon etsii puheohjelmaa, työpajoja ja larppeja. Työvoimaa ja pöytäpelinjohtajia peräänkuulutetaan myöhemmin. Tervetuloa mukaan!

Puheohjelma ja työpajat

Olisiko juuri Sinulla painavaa sanottavaa roolipeleistä tai -pelaamisesta? Etsimme nyt päteviä, tietoviisaita, karismaattisia ja/tai puhetaitoisia ihmisiä ohjelmanjärjestäjiksi puheohjelmaan ja workshopeihin.

Kaipaamme erityisesti tavalla tai toisella teemoja sivuavaa ohjelmaa, mutta muullekin mielenkiintoiselle ohjelmalle väliltä on tilaa! Nyt haemme nimenomaan luentoja, paneeleita, keskusteluja ja työpajoja.

Ohjelmanjärjestäjät palkitaan ilmaisella sisäänpääsyllä tapahtumaan. Matkakorvauksia tai rahallista palkkiota emme maksa. Ohjelmatarjouksia otetaan ilolla vastaan osoitteessa ohjelma@ropecon.fi. Puheohjelmasta ja työpajoista ovat vastuussa Mika Loponen, Outi Putkonen ja Heidi Westerlund.

Larppihuutelo

Jos sinusta tuntuu, että jokavuotinen kavereiden näkeminen, koko viikonlopun valvominen ja muutaman ohjelman seuraaminen eivät yksinkertaisesti riitä täyttämään koko viikonloppuasi, yksi mahdollinen tapa lisätä con-elämystäsi on järjestää conissa larppi.

Larpin järjestäminen conissa on varsin helppoa. Con auttaa ikävissä käytännönjärjestelyissä kuten proppien hankinnassa, ilmoittautumisten vastaanotossa jne ja onpa pelinjohtajille luvassa pientä opastakin pelin järjestämiseen conissa.

Peli voi olla conia varten erityisesti luotu peli tai aiemman, onnistuneen pelisi uudelleenpelautus. Erityisesti teemojen mukaisia pelejä kaivataan, mutta tututtuun tapaan conin pelit eivät rajoitu niihin vaan myös muunlaisia saa tarjota. Maineen ja kunnian lisäksi con tarjoaa pelinjohtajilleen mm. ilmaisen sisäänpääsyn coniin.

Kiinnostuitko? Tarjoa itseäsi ja peliäsi conille tai kysele tarkennuksia osoitteesta larp@ropecon.fi. Larp-vastaava Atte Iiskola odottaa jo mailiasi! :)