Programme in English
Ropecon 2004 - 23.7.-25.7. Dipolissa, Espoossa

Saapuminen

Dipoli sijaitsee Espoossa, Otaniemessä. Julkisista liikennevälineistä lähistölle kulkevat linja-autot ja taksit. Dipolin katuosoite on Otakaari 24, Espoo.

Conbussi

Rautatientorin ja Dipolin välillä ajaa tapahtuman ajan conbussi. Mukaan pääsee pääsylipulla eli rannekkeella, joita voi ostaa myös bussista. Bussi pyrkii lähtemään Helsingistä puolelta ja Otaniemestä tasatunnein. Conbussi liikennöi seuraaviin aikoihin:

perjantai
14.30 - 18.30
lauantai
11.00 - 14.30
16.00 - 19.30
sunnuntai
16.00 - 19.00

Linja-autolla

Pääkaupunkiseudulla

Helsingin keskustasta, linja-autoaseman takaa, pääsee Dipoliin kaikilla Otaniemeen ajavilla busseilla. Sopivia numeroita ovat ainakin 102, 103 (lähtölaituri Kampintorilla, Malminrinne, lait. 50), 194 ja 195 (lähtölaituri Runeberginkadulla, lait. 56). Kuskia kannattaa pyytää jättämään pois Dipolin kohdalla. Sopiva pysäkki on nimeltään Alvar Aallon puisto. Pysäkiltä näkyy ostoskeskus (pari kauppaa, kioski yms.), joiden takana on parkkipaikka ja sen jälkeen itse Dipoli.

Bussimatka julkisilla maksaa aikuisilta 3,40 euroa, 7-16 -vuotiailta 1,7 euroa. Pahvisia kymmenen matkan lippuja ei enää myydä. Kertamaksun voi maksaa suoraan bussissa.

Lisätiedot, aikataulut ja kartat:

http://www.ytv.fi/
http://www.hel.fi/hkl/

Kauempaa

Bussikuljetus Joensuusta on suunnitteilla reitillä Joensuu - Varkaus - Lahti - Espoo. Järjestäjänä sikäläinen seura Mannun Vartijat. Lisätietoja Mannun foorumilla.

Bussikuljetus Jyväskylästä lähtee perjantaina aamulla ja palaa sunnuntaina puolen yön maissa. Kuljetuksen järjestää Maahinkainen, ja meno-paluun hinta on noin 25 euroa. Lisätietoja ja ilmoittautumiset osoitteessa http://www.maahinkainen.org/ajankohtaista/conibussi/.

Bussikuljetus Tampereelta kulkee aiempien vuosien tapaan reittiä Tampereen vanha kirkko (pe klo 10.00) - Valkeakoski linja-autoasema (tarvittaessa) - Hämeenlinna linja-autoasema (tarvittaessa). Paluumatka työntekijöille mahdollinen tiistaina. Lisätietoja kuljettaja Mika Tönningiltä puh. 041 528 9578.

Omalla autolla

Lähestyttäessä Helsinkiä etsiydytään Kehä I:lle lännen suuntaan (ellei tulla Hangosta, jolloin ei tarvitse ajaa Kehälle asti ollenkaan).

Ajetaan Kehä I:n lännen puoleiseen päähän, josta käännytään Otaniemeen (ensin Karhusaarentielle ja sitten melkein heti vasemmalle Otaniementielle. Tämän jälkeen toisesta risteyksestä oikealle Luolamiehentielle. Seuraavan risteyksen jälkeen ollaankin jo käytännössä Dipolin edessä. Vieressä on parkkipaikka, johon auton voi pysäköidä. Lisää parkki tilaa on tien oikella puolella heti Dipolin jälkeen ennen urheiluhallia sekä rannassa urheilukentän ja meren välissä.

Pääkaupunkiseudun kartta: http://kartta.hel.fi/.

tiedotus@ropecon.fi | Photographs by Jaana-Mari Block | Page design by Henri Hakkarainen