Programme in English
Ropecon 2004 - 23.7.-25.7. Dipolissa, Espoossa

Milloin & missä

Espoon Dipolissa 23.7. - 25.7.. Ovet aukeavat perjantaina klo 15.00 ja sulkeutuvat sunnuntaina klo 19.00.

Lipunmyynti ja hinta

Liput maksavat 10 euroa päivältä ja 20 euroa koko viikonlopulta. Lippuja ei voi ostaa ennakkoon, mutta kaikki halukkaat mahtuvat mukaan. Ilmaisen sisäänpääsyn voi saada ilmoittautumalla työvoimaksi tapahtumaan. Vanhempien on myös mahdollista tutustua tapahtumaan lyhyesti maksutta ja sylilapset pääsevät sisään ilmaiseksi.

Lipun hinnalla voi osallistua ohjelmiin ja majoittua conin kävijöille varatuissa majoitustiloissa. Joissakin työpajoissa ja muissa ohjelmissa saattaa olla lisäksi erillisiä kuluja materiaaleista ja muista tarpeistoista.

Toivomme, että kävijät varaisivat mukaan tasarahan. Maksun voi suorittaa vain käteisellä. Lähin ottoautomaatti sijaitsee viereisessä ostoskeskuksessa.

Ikärajat ja muut rajoitukset

Ropeconiin ovat tervetulleita kaiken ikäiset. Muutamissa yksittäisissä ohjelmanumeroissa, esimerkiksi roolipeleissä, saattaa kuitenkin olla ikäraja ohjelman sisällön vuoksi. Tästä ilmoitetaan ohjelmassa kyseisen ohjelmanumeron kohdalla.

Ennakkoilmoittautumiset

Suurin osa puheohjelmasta ja työpajoista ei vaadi ennakkoilmoittautumisia. Roolipeleihin, larppeihin ja erilaisiin turnauksiin ilmoittaudutaan pääsääntöisesti kirjoittamalla nimi tapahtumapaikalla oleviin listoihin. Joihinkin ohjelmanumeroihin, kuten pukunäytökseen tai taidenäyttelyyn, on ennakkoilmoittautuminen. Tarkemmat tiedot kunkin ohjelman kuvauksissa.

Lehdistö

Tiedotusvälineiden ei tarvitse välttämättä akkreditoitua ennakolta, mutta se on suositeltavaa. Ilmoittautumisen voi tehdä osoitteeseen tiedotus@ropecon.fi tai puhelimitse lehdistöstä vastaavalle tiedottajalle Teemu Vilénille, 050 376 0654.

Ropeconista

tiedotus@ropecon.fi | Photographs by Jaana-Mari Block | Page design by Henri Hakkarainen