Ropecon 2002

Kaubamaja

Kaubamaja on vilkkaan kaupankäynnin keskus. Yritykset, yhteisöt ja yksityiset ihmiset voivat esitellä toimintaansa, myydä tuotteitaan ja kohdata asiakkaita keskitetyllä alueella ja valvotuissa tiloissa.

Kaubamaja on auki perjantaina klo 15-18, lauantaina klo 10-18 ja sunnuntaina klo 10-15. Öisin ovet ovat lukossa ja tilaa valvotaan.

Yritys- ja yhdistyspöytien osalta Kaubamaja on täynnä. Vain kirpputorille voidaan enää ottaa vastaan yksityisten varauksia.

Kirpputori

Kaubamajassa on myös kirpputorialue, jossa on vapaita pöytiä. Kuka tahansa saa varaamatta paikkaa mennä myymään omia tavaroitaan, käytettyjä tai itse tehtyjä. Kortit, figut, roolipelikirjat, larppivarusteet jne... Tinkiminen on sallittua ja suotavaa. Mikäli nyt jo tiedät, että sinulla on paljon myytävää ja haluat varata kirpputorilta paikan, niin osoita viestisi kaubamaja@ropecon.roolipeli.net.

Kannattaa siis ottaa vanhaa rompetta mukaan ja sopia vaikka kaverin kanssa kumpi istuu myymässä. Kirpputori on auki kun kaubamajakin ja tavara on omalla vastuullasi. Kirpputoritavaroita otetaan säilytykseen Kaubamajaan Ropeconin myyntitiskin taakse. Tavaroiden tulee olla pakattuna laatikoihin ja selvästi nimikoituja. Tavaroita saa Ropeconin myyntitiskin työntekijöiltä Kaubamajan aukioloaikoina. Niitä ei siis saa ulos Kaubamajan sulkeuduttua! Säilytykseen ei myöskään oteta muuta kuin kirpputoritavaraa, muut tavarat voi jättää ala-aulassa olevaan narikkaan.

Mainoshinnat

  • Logo flyeriin 150 euroa
  • Takakansimainos 200 euroa
  • Sisäaukeamamainos 170 euroa
  • Sisäsivumainos 100 euroa

Varaukset, kysymykset ja kommentit

Kaubamajavastaava Hanna Ristisuo
kaubamaja@ropecon.roolipeli.net
puhelin: 050 566 3976