Programme in English
Ropecon 2004 - 23.7.-25.7. Dipolissa, Espoossa

Muu ohjelma

Bofferiturnajaisissa kiertää tänä vuonna upouusi palkintomiekka edellisen jäätyä kolminkertaiselle voittajalle. Lisätietoja bofferiturnajaisista ja niiden säännöistä: larp.fi.

Jos pukeutuminen con-päiviksi parhaimpiin larppiasuihin ei riitä, asuilleen saa näkyvyyttä erityisissä ohjelmanumeroissa. Pukukilpailu on käynnissä koko Ropeconin ajan. Salaiset agentit kiertävät arvioimassa kanssakävijöidensä asuja, ja päivän parhaat puvut palkitaan lahjakortein.

Pukunäytökseen voi ilmoittautua etukäteen (ohjelma@ropecon.fi) — näytökseen kaivataan erityisesti mielenkiintoisia hahmokokonaisuuksia eri peleistä. Pukunäytös on lauantai-illalla osa gaalaa, jossa on tarjolla myös muuta kulttuuriohjelmaa.

Gaalan jälkeen alkavat tanssiaiset, joissa liidellään renessanssin ja uudemman ajan tanssimusiikin tahdissa. Juhlapuku ei ole pakollinen, mutta siisti puvustus on silti toivottavaa. Jos askelkuviot ovat unohtuneet, niitä pääsee hiomaan ja opettelemaan perjantaina ja lauantaina järjestettävissä tanssiworkshopeissa. Useimmat tansseista ehtii oppimaan aloittelijakin.

Taidenäyttelyssä ovat esillä roolipeliaiheiset työt. Tiedustelut ja varaukset: taide@ropecon.fi

Virallisen ohjelman lisäksi Ropecon tarjoaa tänäkin vuonna puitteet spontaanille omaehtoiselle ohjelmatoiminnalle. Tiloja voi kysellä Infotiskiltä.

Muun ohjelman aikataulut tarkemmin.

tiedotus@ropecon.fi | Photographs by Jaana-Mari Block | Page design by Henri Hakkarainen