Ropecon 2011 29.-31.7. Dipoli, Espoo

Ropecon ensi viikonloppuna Otaniemessä

Lehdistötiedote, julkaisuvapaa heti

Suomen suurin roolipelitapahtuma Ropecon järjestetään ensi viikonloppuna 29.-31.7. Espoon Otaniemessä. Tapahtumassa kohtaavat perinteiset roolipelit, liveroolipelit eli larpit, figu-, kortti-, ja lautapelit. Pelejä riittää sekä pitkään harrastaneille että aivan vasta-alkajille.

Laadukkaassa puheohjelmassa paneudutaan vuoden teemoihin, sankaruuteen ja kotimaisuuteen. Ropeconissa julkaistaan ennätysmäärä uusia, kotimaisia roolipelejä. Myös odotettu Burger Gamesin Stalker-roolipelin englanninkielinen laitos julkaistaan Ropeconissa.

Monipuoliset työpajat tarjoavat kävijöille mahdollisuuden kokeilla itse vaikka vampyyrihampaiden tekemistä tai figuurin maalaamista. Tekemistä löytyy niin nuorille, varttuneemmille harrastajille kuin lapsiperheillekin. Kokouskeskus Dipolin pihaan kurvaa perjantaina ja lauantaina myös HelMet-kirjastojen Haave-auto täynnä pelejä, scifiä, fantasiaa ja sarjakuvaa.

Ulkomaisiksi kunniavieraiksi on kutsuttu monen roolipelaajan sankarihahmo, Dungeons & Dragons -pelin kehittäjänä tunnettu Frank Mentzer (USA) ja peliyhtiö Paizo Publishingin kustannuspäällikkö, lupaavan uran luonut Erik Mona (USA). Molemmat paitsi esiintyvät puheohjelmassa, myös peluuttavat omia pelejään conin kävijöille - ainutkertainen tilaisuus Suomessa.

Korttipeliuutuutena Ropeconissa pääsee maistelemaan George R. R. Martinin suosittuun kirjasarjaan perustuvaa A Game of Thrones -peliä. Lauantaina tanssitaan tanssiaisissa ja nautitaan tyylikkäästä gaalasta. Sunnuntai huipentuu Carcassonne-lautapelin SM-kisoihin, jonka voittaja matkaa edustamaan Suomea MM-kilpailuihin.

Koko ohjelma löytyy tapahtuman kotisivuilta osoitteesta http://www.ropecon.fi.

Lisätietoja, haastattelupyynnöt ja akkreditoitumiset:

Emilia Hjelm
050 - 338 5159

Ella Peltonen
050 - 68 565

tiedotus@ropecon.fi
www.ropecon.fi

Julkaistut tiedotteet tapahtumasta:
http://www.ropecon.fi/pmwiki/index.php/2011/Lehdist%C3%B6lle
Ohjelma: http://www.ropecon.fi/pmwiki/index.php/2011/Ohjelma
Ropeconissa julkaistavat kotimaiset roolipelit:
http://www.ropecon.fi/pmwiki/index.php/2011/130711julkkarit

Ropecon 2011 - tiedotus@ropecon.fi - 050 338 5159 - Anna palautetta - Yhteistyökumppanit