Ropecon 2011 29.-31.7. Dipoli, Espoo

Korttipelit Ropeconissa

Roolipelikulttuuritapahtuma Ropecon kokoaa Espoon Otaniemeen 29.-30. heinäkuuta nelisentuhatta kaikenikäistä kävijää pelaamaan, harrastamaan ja tutustumaan toisiinsa. Perinteisten, pöydän ääressä pelattavien roolipelien lisäksi Ropeconissa on tarjolla liveroolipelejä sekä kortti-, lautapeli- ja figuuriturnauksia, lukuisia esitelmiä, paneeleja ja monipuolisesti työpajoja.

Korttipelit ovat osa perinteistä Ropeconin ohjelmaa ja lautapelien ohella myös monelle aloittelijalle hyvä tie harrastuksen pariin. Suurempia turnauksia pääsee seuraamaan myös katselijana. Joistakin peleistä on Ropeconissa perinteisesti järjestetty jopa SM-tasoisia kilpailuja.

Korttipeliuutuutena Ropeconissa pääsee maistelemaan George R. R. Martinin suosittuun kirjasarjaan perustuvaa A Game of Thrones -peliä, josta näytetään parhaillaan myös HBO:n uutta miljoonien katsojaluvut saavuttanutta tv-sarjaa.

Muita nimiä korttipelilistalla ovat muun muassa Magic the Gathering, Vampire: the Eternal Struggle, World of Warcraft, Munchkin, Yu-Gi-Oh!, Dalmuti, Dune ja Lord of the Rings. Pelaamisen ohessa uutuuspeleistä on luvassa demoja ja tietoiskuja. Yksi vuoden mielenkiintoisista mahdollisuuksista on päästä opettelemaan mahjongia osaavien neuvojien johdolla.

Ropeconin koko ohjelma julkaistaan kesän aikana osoitteessa www.ropecon.fi.

Lisätietoja, haastattelupyynnöt ja akkreditoitumiset:

Emilia Hjelm 050 - 338 5159

Ella Peltonen 050 - 68 565

tiedotus@ropecon.fi www.ropecon.fi

Ropecon 2011 - tiedotus@ropecon.fi - 050 338 5159 - Anna palautetta - Yhteistyökumppanit