Ropecon 2011 29.-31.7. Dipoli, Espoo

Ropeconissa julkaistavat roolipelit

Stalker

pe klo 18-19

Burger Games julkaisee Ville Vuorelan Stalker-roolipelin englanninkielisen käännöksen. Boris ja Arkadi Strugatskin kirjoittamaan scifi-kirjallisuuden klassikkoon perustuva peli julkaistiin alunperin suomeksi 2008. Julkistustilaisuus on englanninkielinen.

Generian legendat

pe klo 20-21

Pelikustantamo Ironspine julkaisee toisen pelivalmiin roolipelinsä, Generian legendat. Peli sijoittuu Generian erikoiseen fantasiamaailmaan, joka on kuitenkin monella tapaa hyvin geneerinen.

Unelma Keltaisesta kuninkaasta ja muita tanskalaisia roolipelejä

pe klo 16:30-17:30

Pohjoismaisen roolipelaamisen seura julkaisee Kristoffer Apollon, Juhana Petterssonin ja Tobias Wrigstadin toimittaman roolipelikokoelman. Unelmaan Keltaisesta kuninkaasta on koottu 12 tanskalaista yhden illan roolipeliä suomeksi käännettynä. Julkistustilaisuus on osittain englanniksi

Bliaron

pe klo 21-22

Pelitalo Northern Realmsin ensimmäinen julkaisu, fantasiaroolipeli Bliaron. Pelin pääteemoina on hengistä koostuva magia, klaanien shamanistiset perinteet ja magiajärjestöjen välinen kamppailu. Peli sijoittuu alkeelliseen ja villiin fantasiamaailmaan.

Pyöreän pöydän ritarit & Noitahovi

pe klo 19-20

Yhteisessä julkaisutilaisuudessa julkaistaan kaksi omakustanneroolipeliä, Sami Koposen Pyöreän pöydän ritarit ja Tuomas Kortelaisen Noitahovi.

Ironswine

pe klo 22-23

Ironswinen esikoispeli, sotilas-scifistinen Sotakarjut ehkä julkaistaan tai sitten ei Ropeconissa. Luultavasti myös minipeli Kärpänen julkaistaan, mutta kuka tietää. Manfred ja Sulo puhuvat omasta pelisuunnittelufilosofiastaan ja näkemyksistään roolipelien tulevaisuudesta.

Vihan lapset

su klo 10-11

Vihan Lapset on piakkoin ilmestyvä tieteisroolipeli avaruuden valloittajien, NIIDEN, saapumisen ja NIITÄ vastaan soditun sodan jälkeisestä Suomesta, jossa tiukasti valvottuihin pakkosiirtolakaupunkeihin sijoitettujen ihmisten viimeinen toivo on Vastarinta. Myrrysmiehet kertovat projektin sisällöstä, etenemisestä ja aikataulusta.

Ropecon 2011 - tiedotus@ropecon.fi - 050 338 5159 - Anna palautetta - Yhteistyökumppanit