Ropecon XX:n teemana ovat Juhlat

Kirjoittanut 2012-11-23 Tiedotus aiheeseen Uutiset

Ensi vuoden Ropeconiin alkavat vuoden 2013 järjestäjät valmistautua hyvissä ajoin, sillä onhan kyseessä aivan erityinen tapahtuma. Roolipelifestari Ropecon järjestetään 26.-28.7.2013 jo kahdettakymmenettä kertaa, tuttuun tapaan Espoon Dipolissa. Tämän kunniaksi Ropecon XX:n teema on "Juhlat".

Ilmoitamme keväämmällä, kun alamme ottaa vastaan ohjelma- ja peli-ilmoittautumisia, avaamme vapaaehtoisrekrytoinnin sekä myyntipöytien ja mainosten tilaukset.

Ropeconin kuulumisia voi seurata tämän blogin lisäksi Facebookissa ja Twitterissä.

Teema

Juhlat

"Ropeconin juhlapäivää eilen vietettiin,
vierahiksi ystävät ja tutut kutsuttiin.
Ensin rannekkeita yhdes' jonotettiin,
sitten vielä narikassa kahvit keitettiin.
Ja siellä kaikilla oli niin mukavaa,
oi jospa oisin saanut olla mukana!"

Ei hätää! Vielä ehtii mukaan! Vaikka lauloimmekin eilisestä, ovat oikeat juhlat vielä edessäpäin. Vuonna 2013 Ropecon järjestetään 20. kerran - ja sekös on saanut suomalaisen roolipeliskenen juhlatuulelle. Nyt puhutaan, pukeudutaan ja pohditaan juhlia ja juhlintaa.

Erityisesti suomalaisessa roolipeliskenessä on paljon juhlimisen aihetta. On upeita saavutuksia niin kansallisella kuin kansainväiselläkin tasolla, Stalkerista Nordic Larp kirjaan. Miten ja millaisia aiheita juhlitaan roolipelaajien elämässä? Tuoko juhlatuulen iloinen teemahattu, vai onko hyvin valittu juhlimisen aihe tie riehakkaseen ilonpitoon?

Juhlatuuli näkyy tänä vuonna niin Ropeconin ulkoasussa, puheohjelmassa, työpajoissa, lautapeleissä, larpeissa, figuohjelmassa ja pöytäpeleissäkin.

--

Don't understand a thing? Here a summary in English:
Next year, Ropecon will be held for the 20th time, and that if anything has brought the Finnish roleplaying scene to a festive mood. It's time to don your ball gowns and tuxes and start to planning for the theme: " Festivities". Read more about our theme in English here!

© Ropecon ry 2011
2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006 - 2005 - 2004 - 2003 - 2002