Ropecon 2014 hakee tekijöitään

Kirjoittanut 2013-10-25 Tiedotus aiheeseen Uutiset

21. Ropecon etsii tekijöitään! Ropecon järjestetään 25.-27.7.2014 Espoon Otaniemessä. Pääjärjestäjät etsivät hyviä tyyppejä tekemään Suomen parasta roolipelifestaria. Tässä vaiheessa haetaan vapaaehtoisia vastuuhenkilöitä, jotka osallistuvat tapahtuman tekemiseen jo ennen tapahtumaa. Haku on avoin kaikille ja viestiä saa välittää eteenpäin. Ohjelman ja työvoiman hausta ilmoitetaan erikseen keväällä 2014.

Coniitit ovat itsenäisesti vastuussa omasta tehtävästään ja mahdollisista alaisistaan. Suurin osa coniiteista tekee tiivistä yhteistyötä muiden conitean jäsenten kanssa. Koko conitean kokouksia on ennen tapahtumaa muutama. Lisäksi järjestämme viikonlopun mittaisen “seminaarin” tammikuussa. Vaikka suurin osa työstä onkin muutamana kuukautena ennen tapahtumaa, alkavat tehtävät jo alkutalvesta ja jatkuvat vielä hieman tapahtuman jälkeenkin. Coniittina toimiminen vie paljon aikaa, mutta on palkitsevaa. Kannattaa varautua siihen että vapaa-aikaa tulee kulumaan runsaasti, varsinkin kesä-heinäkuussa. Coniitin ei tarvitse asua pääkaupunkiseudulla, sillä melkein kaikki työt voi tehdä etänä ja kotimaan matkakulut kokouksiin korvataan.

Perinteisten coniittien lisäksi etsimme tänä vuonna myös duniitteja. Duniitti on conintekijä, joka toteuttaa itsenäisesti jonkin Ropeconin osa-alueen, kuten vaikka yleisohjelman jonkin kilpailun tai muun kokonaisuuden. Coniitin ja duniitin ero on siinä, että coniitin tulee osallistua conitean työskentelyyn ja koko tapahtumaa koskevaan päätöksentekoon. Duniititkin ovat tervettuleita kokouksiin, mutta heidän ei odoteta olevan kiinnostuneita kaikesta. Jos siis haluat tehdä jonkin narikkavuoroa suuremman kokonaisuuden, mutta et keskustella ruokakojujen sijainnista tai tehdä budjettipäätöksiä, hae duniitiksi! Allaolevasta listasta näkyy ehdotelma, mitkä tehtävät ovat puhtaasti coniittitehtäviä, mitkä duniittitehtäviä ja mitkä voisivat olla kumpaa tahansa.

Uusi tai vanha tekijä, ilmoittaudu yksin tai ryhmänä sähköpostitse osoitteeseen paajarjestaja@ropecon.fi. Haku on avoin kaikille ja hakemuksestasi tulisi käydä ilmi ainakin oma Ropecon-historiasi sekä kokemus muiden vastaavien tapahtumien järjestämisestä. Mainitse myös millaiset tehtävät kiinnostavat eniten, vaikka et tarkkaan tietäisikään mitä haluaisit tehdä. Hakijoille vastataan henkilökohtaisesti, lahjuksia ei palauteta. Tehtävät täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä.

Esimerkkejä coniitti- ja duniittitehtävistä:

 ConiittiConiitti/DuniittiDuniitti
Puhe- ja yleisohjelmaXX 
Larpit X 
Pöytäroolipelit X 
Figupelit X 
Turnauspelit X 
KunniavieraatX  
YleistyövoimaX  
Lipunmyynti X 
Narikka X 
Majoitus/OtaniemiX  
KaubamajaX  
Myyntiartikkelit X 
RahatX  
TS/Info/TurvallisuusXX 
TiedotusX  
LogistiikkaX  
Tekniikka X 
Takahuone X 
Kaato  X
Demoalue X 
Ohjelman pienemmät osa-alueet,(kilpailut yms)  X
Gaala  X
Avajaiset ja päättäjäiset  X
Kirpputori  X
Dokumentointi  X
Ennakkomainostus, tapahtumapromo  X
Jokin muu, mikä? X 

Haluat osallistua tapahtuman suunnitteluun, mutta mikään yllä listattu ei vastaa ideaasi? Et tiedä mitä kiinnostavan näköiseen osa-alueeseen sisältyy ja tahtoisit lisätietoa? Ota rohkeasti yhteyttä pääjärjestäjiin, eli Eeva Järveen, Emi Maedaan, Kristiina Mannermaahan ja Aaro Viertiöön, paajarjestaja@ropecon.fi.

© Ropecon ry 2011
2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006 - 2005 - 2004 - 2003 - 2002