Ropecon 2011 teemat julki

Kirjoittanut 2011-01-05 Tiedotus kategoriaan Uutiset

Lämpimät uudenvuodentoivotukset kaikille lukijoille meiltä Ropeconin tekijöiltä!

Monia on varmaan jo poltellut saada tietää mitkä ovat tapahtuman teemat, jotta valmistautuminen coniin saadaan käyntiin.

Teemat

Tämänkesäisen Ropeconin teemana ovat sankarit. Yksinäinen taistelija uhmaa vaaroja erämailla, sotasankari juoksuhaudoissa. Supersankarit pelastavat maailmoja ja aivan tavalliset arjen sankarit ovat kirkastaneet meistä jokaisen päivää. Sankaruuden monet kasvot ovat esillä niin puheohjelmassa kuin monipuolisessa pelitarjonnassakin.

Ropecon on aina esitellyt ja tukenut kotimaista harrastuskenttää. Tänä vuonna kotimaisuuteen keskitytään erityisesti. Teemaa käsitellään niin suomalaisten myyttien, Kalevalan kuin nyky-yhteiskunnankin näkökulmasta. Kotimaisuus näkyy myös suomalaisten pelien ja pelisuunnittelijoiden esiinnostamisena sekä huomion kiinnittämisenä Suomeen pelien miljöönä.

Aikataulut

Jos olet kiinnostunut järjestämään Ropeconissa ohjelmaa, ideoinnin saa aloittaa heti! Kuulutamme keväämmällä kun alamme ottaa vastaan ohjelma- ja pelitarjouksia, samoin kun aloitamme vapaaehtoistyövoiman rekrytoinnin. Alamme ottaa vastaan varauksia Kaubamajaan ja myydä mainoksia käsiohjelmaan keskiviikkona 1.3.2011. Lisää tietoa varauksista tulee helmikuun aikana. Tiedustelut voi lähettää osoitteeseen kaubamaja@ropecon.fi

Kuulumisia

Ensimmäinen suuri conitean kokous on pidetty ja monta rautaa sytytetty tuleen. Tammikuussa conitea kerääntyy perinteikkääseen seminaariin suunnittelemaan ja ideoimaan seuraavan tapahtuman asioita.

Suunnittelu ja toteutus ovat siis jo kovassa vauhdissa, lisää tästä prosessista voitte lukea pitkin kevättä ja kesää tästä blogista, sekä seurata Ropeconia myös Facebookissa, Twitterissä ja Qaikussa. Kuulemme myös mielellämme teidän mietteitänne ja toiveitanne, joten kirjoittakaa meille terveisiä jossain näistä palveluista!

Tavataan Dipolissa!

© Ropecon ry 2011
2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006 - 2005 - 2004 - 2003 - 2002