Oletko sinä vuoden 2013 työnsankari? Ropeconin työvoimarekry on auki!

Kirjoittanut 2013-04-10 Tiedotus aiheeseen Uutiset

Ropecon on taas pian täällä, ja sinulla on tänäkin vuonna mahdollisuus olla mukana rakentamassa vuoden suurinta roolipelifestaria!

Ropecon järjestetään tänä vuonna Espoon Dipolissa 26.-28.7. Haemme työvoimaa auttamaan Euroopan hienoimman roolipelifestarin järjestämisessä. Kaikki yli 15-vuotiaat ovat tervetulleita antamaan arvokkaan työpanoksensa. Vain kahdeksan tunnin työpanoksella saa ilmaisen sisäänpääsyn!

Ilmoittautumiset osoitteessa http://conbase.ropecon.fi/staff/new

Erilaisia tehtäviä riittää Conissa laidasta laitaan!
Työpisteitä ovat narikka, lipunmyynti, lautapelitiski, korttipelitiski, logistiikan kantoapu, majoitus, Kaubamaja (Ropeconin tiski ja kirpputori), TS (jos sinulla on voimassaoleva JV-kortti) ja info (jos tunnet Dipolin ja Conin paremmin kuin omat taskusi).
Muista työpisteistä kiinnostuneiden kannattaa ottaa yhteyttä suoraan osa-aluevastaaviin.

Työvuoroja voi saada yö- tai päiväsaikaan työpisteestä ja omista toiveista riippuen. Ilmoittautumislomakkeessa saa (ja pitää) kertoa, mihin pisteeseen haluaa eniten ja mikä ei voisi vähempää kiinnostaa! Urheimmat ja avuliaimmat voivat myös ilmoittautua Conin varatyövoimaksi päivystämään, josko työvuoroja jää ilman tekijää. Varatyövoimana saattaa päästä paikkaamaan puuttuvaa työntekijää ja voi saada lisäetuja.

Ilmaisen sisäänpääsyn lisäksi työnsankareiden etuihin kuuluu pääsy Takahuoneeseen, missä huono huumori kukkii ja ilmainen kola virtaa, sekä mahdollisuus ostaa ikioma työvoimapaita. Paidan saa tilata erillisellä tilauslomakkeella, kunhan on ensin tullut hyväksytyksi työvoimaksi. Nimikoitujen työvoimapaitojen maksudeadline on tänä vuonna 5.6., joten kesäkuun alkuun mennessä kannattaa ilmoittautua jos haluaa oman nimikoidun paidan.

Yleisön pyynnöstä lisään selvennyksen muutamaan työpisteeseen:

  • Kaubamajan työntekijät hoitavat siis Ropeconin omaa myyntipöytää sekä yhteistä kirpputoria, jonne kaikki kävijät voivat tuoda tavaraansa myytäväksi. Duunareiden kannattaa siis olla valmiita käsittelemään rahaa!
  • TS eli TroubleShooter on Conia partioiva kävijöiden turvallisuudesta vastaava työntekijä, joka myös usein toimii kävelevänä infopisteenä kävijöille. Conin tuntemus ja JV-kortti plussaa!

Työvoimavastaava Eevi Korhonen vastaa kaikkiin työvoimaan liittyviin kysymyksiin osoitteessa tyovoima@ropecon.fi

© Ropecon ry 2011
2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006 - 2005 - 2004 - 2003 - 2002