Ohjelma hakee vastaavia

Ryhmään Uutiset kirjoittanut 2015-01-17 09:56 Tiedotus

Vuoden 2015 Ropecon tarvitsee luovia, idearikkaita sekä innostuneita vastaavia erinäisille ohjelmanumeroille tai osavastuualueille! Jos sinua kiinnostaa olla mukana ohjelmatiimin apuna ja vastata esimerkiksi taidenäyttelystä, sali ykkösen ohjelmasta tai muista vastaavista ohjelmista ota yhteyttä ohjelmatiimiin.

Kantaaksesi kortesi kekoon tuottamalla jonkin näistä kokonaisuuksista, lähetä sähköpostia ohjelmatiimille osoitteeseen ohjelma@ropecon.fi. Pidä kiirettä sillä täytämme paikat sitä mukaa kuin löydämme sopivan tekijän tehtäville! Vastaamme myös mielellämme kysymyksiin ja lisätiedusteluihin liittyen tarjolla oleviin tehtäviin.

Sali 1

Sali 1- vastaava koordinoi kaikkea Dipolin Sali 1:ssa tapahtuvaa ohjelmaa yhdessä ohjelmaconiittien ja tekniikkaconiittien kanssa. Sali 1-vastaava myös hankkii avajaisten ja päättäjäisten juontajat sekä huolehtii siitä, että salin ohjelma sujuu jouhevasti. Sali 1 -vastaavalta toivotaan kokemusta salin ohjelmakokonaisuuksista sekä hyvää kommunikointi- ja koordinointitaitoa.

Taidenäyttely

Tee Ropeconin taidenäyttelystä ikimuistoinen! Taidenäyttelyvastaava huolehtii näyttelyn järjestämisestä - aihevalinnasta mainostukseen ja töiden esillepanoon. Taidenäyttelyvastaava voi halutessaan myös järjestää taidenäyttelyn yhteydessä taidekilpailun, jolloin kilpailuun liittyvät järjestelytehtävät kuuluvat myös mukaan taidenäyttelyvastaavan tehtäviin.

Pukukilpailu

Ropeconissa nähdään loistavia asuja, mutta mikä niistä on hienoin? Pukukilpailun järjestäjä ratkoo tämän kysymyksen kokoamalla kisan tuomariston ja järjestämällä äänestyksen eri kategorioiden parhaista puvuista.

Pukunäytös

Ropeconin lauantai-illan ohjelman helmi on pukunäytös, missä esitellään vuoden mielenkiintoisimmat larppipuvut - ja miksei muitakin hienoja asuja. Pukunäytösvastaava käytännössä tuottaa näytöksen, eli esimerkiksi suunnittelee ja käsikirjoittaa näytöksen sekä rekrytoi esiintyjät.

Pomppulinna

Pomppulinna on päräyttävä viimeisen Dipoli-conin erikoisohjelma. Pomppulinnaohjelman halutaan olevan toiminnallista, mahdollisimman monelle kävijälle tarkoitettua ohjelmaa. Aikaisempina vuosina pomppulinnaohjelma on ollut mm. ihan oikea pomppulinna, lasersotaa, arvoitusaarteenetsintä tai hiekkaranta. Miten tehdään viimeisestä Dipolissa tapahtuvasta Ropeconista ikimuistoinen?

Bofferiturnaus

Kuka saa tänä vuonna Ropeconin bofferiturnauksen palkintomiekan? Bofferiturnaus etsii järjestäjäänsä, jonka tehtäviin kuuluu mm. turnauksen tuomareiden rekrytointi ja turnauksen käytännön järjestelyt.

Jos jokin mainituista vastuualueita herätti mielenkiintosi ja haluat kantaa kortesi kekoon tuottamalla jonkin näistä kokonaisuuksista, lähetä sähköpostia ohjelmatiimille osoitteeseen ohjelma@ropecon.fi. Pidä kiirettä sillä täytämme paikat sitä mukaa kuin löydämme sopivan tekijän tehtäville! Vastaamme myös mielellämme kysymyksiin ja lisätiedusteluihin liittyen tarjolla oleviin tehtäviin.

© Ropecon ry 2011
2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006 - 2005 - 2004 - 2003 - 2002