Jason Morningstar vuoden 2015 Ropeconiin

Ryhmään Uutiset kirjoittanut 2015-03-17 11:18 Tiedotus

Michellen Nephew'n lisäksi vuoden 2015 Ropeconin kunniavieraaksi saapuu Jason Morningstar.

Jason Morningstar

Jason Morningstar on pelisuunnittelija ja IT-alan ammattilainen Durhamista, Pohjois-Carolinasta. Hän omistaa Bully Pulpit Games -yhtiön Steve Segedyn kanssa ja työskentelee Pohjois-Carolinan yliopistossa.

Jason tunnetaan parhaiten Fiasco-pelistä, joka voitti Diana Jones- palkinnon ja joka oli esillä Wil Wheatonin Tabletop-sarjassa. Fiascon lisäksi Jason on kehittänyt mm. pelit The Shab Al-Hiri Roach, Grey Ranks, Carolina Death Crawl, sekä monia muita; hänen viimeisin kehittämänsä roolipeli on Night Witches. Roolipelaamisen ohella hän toimii konsulttina pelien käytöstä lääketieteen opiskelussa ja opetuksessa.

Lisäksi Jason on kirjoittanut lukuisia artikkeleita pelaamisesta, mm. vuoden 2012 Solmukohdan kirjaan ”States of Play: Nordic Larp Around the World” sekä Analog Game Studies -lehteen. Hänen improvisaatiota käsitellyt esseensä “Agreement, Endowment, and Knowing When to Shut Up” julkaistiin hiljattain ”Unframed: The Art of Improvisation for Game Masters” -kirjassa.

Ropecon 2015 on Jasonin toinen vierailu Suomeen: aikaisemmin Jason on käynyt Suomessa vuonna Solmukohta-tapahtumassa vuonna 2012. Jason kertoo rakastavansa salmiakkijäätelöä ja odottaa innokkaasti uusien makujen, kuten tervan, kokeilemista.

Jasonin lisäksi tämän vuoden Ropeconissa vierailee myös Steve Segedy, joka on pelijulkaisija, verkkosuunnittelija ja kahden pojan isä. Bully Pulpit Games -yhtiössä hän hoitaa yrityksen päivittäisiä asioita, mutta myös tuotantoa, editointia. Ajoittain hän myös osallistuu yhtiön pelien suunnitteluun. Steve toimii myös pääjärjestäjänä Games on Demand -vapaaehtoisorganisaatiossa, joka järjestää pelitapahtumia mm. Gen Con-, Origins-, PAX-tapahtumissa. Steve innostui peleistä nähtyään Dungeons & Dragons Monster Manualin vuonna 1981 ja hänen haaveenaan on päästä pelaamaan hyvässä ja pitkään jatkuvassa sci-fi pelissä.

© Ropecon ry 2011
2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006 - 2005 - 2004 - 2003 - 2002