Ropecon 2015 etsii ohjelmanjärjestäjiä

Ryhmään Uutiset kirjoittanut 2015-01-18 07:44 Tiedotus

Tervetuloa tekemään ohjelmaa vuoden 2015 Ropeconiin!

Ohjelmahuutelo on jälleen alkanut, ja Ropecon osa-alueineen etsii taas ohjelmanjärjestäjiä apureineen. Järjestäessäsi ohjelmaa saat päivä- tai viikonloppurakkeen tapahtumaan riippuen siitä kuinka pitkä pitämäsi ohjelma on. Pääsääntöisesti ohjelman pääasiallinen järjestäjä saa ilmaisen viikonloppurannekkeen ja ohjelman avustajat päivärannekkeen. Työpisteissä vuorostaan viikonloppulipun saa 8 tunnin työpanoksella ja päivälipun 4 tunnin työpanoksella.

Jos sinulla on ohjelmaidea, lähetä se meille. Alta löydät tiedot siitä miten kunkin ohjelman osa-alueen tavoittaa.

Halutessasi tehdä enemmän, katso myös alavastaavahuutelo.

Puheohjelma

Vuoden 2015 Ropeconiin etsitään kiinnostavia ja mukaansatempaavia esitelmiä, työpajoja sekä paneelikeskusteluja. Haemme puheohjelmaan erityisesti roolipelien laajaa kenttää koskettavia aiheita. Toivoisimme erityisesti tämän vuoden teemaa eli matkaa huomioivia ohjelmanumeroita.

Puheohjelma voi olla esitelmä, keskustelu, paneeli tai työpaja, ja se voi olla aloittelijaystävällinen tai kokeneille konkareille. Puheohjelman pituus on yleensä 45 minuuttia tai 105 minuuttia. Työpajoista toivoisimme tänä vuonna erityisesti keskustelevia ja ilmaisutaidollisia työpajoja. Jos ilmoitat ohjelmaan työpajan, haluaisimme että se voidaan järjestää kahdesti tapahtuman aikana.

Myös muunlaista sisältöä ohjelmaan kuten taistelunäytöksiä tai muita näytöksiä otetaan vastaan. Jos sinulla on luova idea siitä mitä haluaisit ohjelman sisältävän, ota meihin yhteyttä! Ohjelmatiimin tavoittaa osoitteesta ohjelma@ropecon.fi.

Muista lähettää ilmoittautumisesi 31.3.2015 mennessä. Ilmoittautuminen puheohjelman pitäjäksi tapahtuu seuraavan linkin kautta: http://conbase.ropecon.fi/programs/new

We also welcome speeches and programs in English! If you have an idea about a program you would like to arrange, please contact us by sending a message to ohjelma@ropecon.fi.

Larpit

Ropecon 2015 etsii innokkaita larpinjärjestäjiä! Nyt on tilaisuutesi tulla mukaan järjestämään huvia ja viihdettä koko kansalle pienen tai isonkin conipelin muodossa. Tarjolla ikuista kunniaa ja viikonloppurannekkeita. Ilmoittautumisaikaa on aina 31.3.2015 asti, joten täytä ilmoittautuminen osoitteessa http://conbase.ropecon.fi/programs/newlarp Pelipaikkoja on kuitenkin rajoitetusti, joten kerää ideasi, kimpsusi ja kampsusi ja laita näppäimistö sauhumaan saman tien. Ekstra-plussaa saat, jos pelisi heijastelee Ropecon 2015 “Matka”-teemaa. Ideoita voit napata teemakuvauksesta. Jos sinulle tulee kysymyksiä larpin järjestämisestä, voit lähettää ne osoitteeseen larpit@ropecon.fi.

Also LARPs in English are welcome abroad the journey of Ropecon 2015! Any questions can be sent to larpit@ropecon.fi

Ropecon 2015 hakee korttipelijärjestäjiä

Ropecon hakee pelijärjestäjiä korttipeliturnauksille sekä järjestäjiä korttipeliaiheiselle ohjelmalle. Myös tiskityöntekijöitä tarvitaan vastaanottamaan turnausilmoittautumisia ja pitämään huolta siitä, että ohjelma pääsee etemään suunnitellun mukaisesti. Kaikkea ei tarvitse etukäteen tietää, sillä neuvoja työskentelyyn ja ohjelman suunnitteluun saat korttipelivastaavalta ja kokeneemmilta turnausten järjestäjiltä. Tapahtuma-alueella on apuna ohjekansio korttipelienkin parissa työskenteleville.

Lisäksi aloittelijaystävällisiä korttipelitaitajia otetaan vastaan uudelle Kokemuspisteelle esittelemään ja tutustuttamaan ihmisiä niin perinteisiin TCG-peleihin kuin yleisölle tuntemattomampiinkin korttipeli-aarteisiin. Erityisesti peruskorttipelien, kuten Magicin tai Netrunnerin, demottajia etsitään aiempaa enemmän!

Jos sinulta löytyy halukkuutta peluuttaa suosikkikorttipelejäsi keväisessä Dipolissa, ilmoittaudu korttipeli- ja turnauspelivastaava Kasperi Jaakkolalle osoitteeseen korttipelit@ropecon.fi viimeistään 31.3.2015. Ilmoita viestissä kuvaus ohjelmastasi ja siihen mahdollisesti liittyvistä erikoistarpeista ja -toiveista.

Kokemuspiste

Kokemuspisteellä on taas mahdollista esitellä kaikenlaisia pelejä. Haemme tänä vuonna erityisesti esittelijöitä vakiintuneisiin peruspeleihin, esimerkiksi Warhammer 40k ja FB sekä Magic the Gathering. Vakiintuneiden pelien esittelijät tutustuttavat uteliaita kävijöitä harrastamansa pelin saloihin työntekijäetuja vastan. Lisäksi toki tervetulleita ovat myös pelintekijät esittelemään valimista tai pelitestaamaan kehityksessä olevaa omaa peliään. Yhteydenotot sähköpostitse 31.3.2015 mennessä osoitteeseen kokemuspiste@ropecon.fi, mielellään kuitenkin mahdollisimman pian. Muistattehan että jos haluatte myydä tuotteitanne, tulee teidän varata pöytä Kaubamajasta.

Game designers are welcome to come demo or playtest their games at the Experience Point in Ropecon. Email kokemuspiste@ropecon.fi for further information.

Ropecon 2015 hakee lautapeliaiheisten ohjelmien järjestäjiä.

Ohjelmia voi olla esimerkiksi turnaukset, pelisuunnittelupajat tai esitelmät. Toivotuimpia ovat vuoden teemaan, eli matkaan liittyvät ohjelmat. Tarjoa ohjelmaa osoitteeseen: lautapelit@ropecon.fi 31.3.2015 mennessä. Jos ohjelmasi tarvitsee oman salin (esimerkiksi jos pidät puheohjelman) laita viesti myös ohjelma@ropecon.fi -osoitteeseen.

Figut

Oletko pelipöydän monivuotinen mestari, värisudin voittamaton valtias tai kenties miniatyyrien veistämisen kumoamaton keisari? Palatko halusta jakaa ideoitasi, ajatuksiasi, tekniikoitasi tai kokemuksesi figukansan hyväksi? Oletko kenties mestari mentoroimaan uusia harrastajia?

Ropecon 2015 figuohjelma hakee työpajoihin ja miniatyyriaiheiseen puheohjelmaan oman osa-alueensa vankkumattomia taitajia ohjelmanvetäjiksi. Erityisesti toivotaan ropeconin pääteemaa jollain muotoa toteuttavia ohjelmanumeroita (vinkit kehittymiseen vasta-alkajasta konkariksi, isojen kansainvälisten turnausmatkojen järkkääminen, you name it). Samalla haetaan ohjelmaa josta mahdollisimman laaja yleisö voisi saada kiinni, niin monikielisen/kielivapaan kuin aloittelijaystävällisenkin ohjelman muodossa. Ideoiden, ehdotusten tai vaikka valmiiden ohjelmanumeroiden kanssa saa lähestyä osoitetta figupelit@ropecon.fi. Yhteydenotot 31.3.2015 mennessä.

Ropecon 2015 miniatures program is seeking for energetic gurus to run workshops and to host presentations for the ever hungry crowd of mini-enthusiastics. Most wanted are program numbers that fit into the theme of Ropecon as a whole and/or fit for wide audience, from beginners to pros. Contact figupelit@ropecon.fi with your ideas/program number descriptions by March 31st 2015.

© Ropecon ry 2011
2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006 - 2005 - 2004 - 2003 - 2002