Ropecon 2014 hakee työvoimaa

Ryhmään Uutiset kirjoittanut 2014-04-21 Tiedotus

Kevät tulee; samoin myös Ropecon 2014!

Ropecon alkaa hiljalleen lähestyä, ja sinulla on mahdollisuus tulla mukaan rakentamaan sitä! Ropecon järjestetään tänä vuonna Espoon Dipolissa 25.-27.7. Haemme taas työvoimaa auttamaan Euroopan hienoimman roolipelitapahtuman järjestämisessä. Kaikki yli 15-vuotiaat ovat tervetulleita antamaan arvokkaan työpanoksensa. Vain kahdeksan tunnin työpanoksella saa ilmaisen sisäänpääsyn!

Ilmoittautumiset osoitteessa http://conbase.ropecon.fi/staff/new

Erilaisia tehtäviä riittää laidasta laitaan! Työpisteitä ovat narikka, lipunmyynti, lautapelitiski, korttipelitiski, logistiikan kantoapu, majoitus, Kaubamaja (Ropeconin tiski ja kirpputori), TS (jos sinulla on voimassaoleva JV-kortti) ja info (jos tunnet Dipolin ja conin paremmin kuin omat taskusi). Muista työpisteistä kiinnostuneiden kannattaa ottaa yhteyttä suoraan osa-aluevastaaviin.

Työvuoroja voi saada yö- tai päiväaikaan työpisteestä ja omista toiveista riippuen. Kuten viime vuonna, ilmolomakkeessa saa ja pitää kertoa, mihin pisteeseen haluaa eniten ja mikä ei voisi vähempää kiinnostaa! Urheimmat ja avuliaimmat voivat myös ilmoittautua varatyövoimaan päivystämään, jolloin saattaa päästä paikkaamaan puuttuvaa työntekijää ja saa siitä hyvästä ruokarahoja ja kuolematonta kunniaa.

Ilmaisen sisäänpääsyn lisäksi työnsankarien etuihin kuuluu pääsy Takahuoneeseen ja sen mainioihin tarjoiluihin sekä mahdollisuus ostaa ikioma työvoimapaita. Tämän vuoden työvoimapaidan saa tilata erillisellä tilauslomakkeella, kunhan on ensin tullut hyväksytyksi työvoimaksi.

Kaikkiin työvoimaan liittyviin mieltä askarruttaviin kysymyksiin vastataan osoitteessa tyovoima@ropecon.fi.

Keväisin terveisin, Työvoimavastaava Eevi Korhonen

© Ropecon ry 2011
2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006 - 2005 - 2004 - 2003 - 2002