Massi

Massi Hannula on aktiivisesti puuhastellut Ropeconin ja Ropecon ry:n kanssa vuodesta 2008. Vuodesta 2002 Conissa joka vuosi käyneenä hän on kerännyt tähtiä rintaansa järjestämällä ohjelmaa, hallituksen jäsenenä, demohuonevastaavana ja pääjärjestämällä Arpaconit 2009 ja 2010.

2010 Massi karkasi Tanskaan tutkimaan sikäläistä liveroolipeliskeneä, mutta koska pohjola on pieni paikka, jatkoi aktiivisesti suomalaisen roolipeliskenen parissa. 2012 hän kunnostautui tekemällä comebackin Suomalaiseen roolipeliskeneen ja toimimalla Solmukohta 2012 ohjelmajärjestäjänä ja Ropecon 2012 tiedottajana - ja jatkaa pestiä vuonna 2013.

Henkilökohtaisessa roolipelielämässään Massi on kiinnostunut pelien designista, larppien proppaamisesta ja pelillisten kuin ulkopuolistenkin tehosteiden luomisesta. Innostusta hän löytää kansainvälisistä larpeista, coneista ja pelaamisen ja oppimisen intergroinnista. Myös roolipelaamisesta tiedottaminen ja suomalaisen roolipeliskenen eteenpäin vieminen ovat lähellä Massin sydäntä. Siksi hänet löytää mm projekteista kuten Loki - roolipeliblogi.

Yhteystiedot:

  • tiedotus@ropecon.fi
  • hannula.maija@gmail.com
  • loki.toimitus@sange.fi
  • Twitter / KoivuDesign