Ropecon 2011 29.-31.7. Dipoli, Espoo
Roolipelit

Roolipelejä on perinteisesti ollut vaikea määritellä, koska niiden kirjo on valtavan laaja. Roolipelissä eläydytään pelihahmon rooliin ja ohjastetaan tätä läpi seikkailujen ja draaman. Joissain peleissä pääpaino on taktisella taistelulla, toiset ovat lähempänä jaettua tarinankerrontaa pöydän ääressä. Roolipelejä löytyy kaikista genreistä, niin fantasiaa, kauhua, scifiä kuin sotaakin. Ropeconissa tarjolla on yli sadan session verran roolipelejä, joita peluuttavat kymmenet pelinjohtajat niin suomeksi kuin englanniksikin.
Pöytäpelit >>

Ilmoittaudu pelinjohtajaksi Ropeconiin 17.7. mennessä!

Materiaalia pelinjohtajille

Tämän vuoden Ropeconin tarjontaa

Tänä vuonna roolipelitarjonnasta löytyy muun muassa kunniavieraiden Frank Mentzerin ja Erik Monan pelauttamia pelejä. Lisäksi joukko tanskalaisia pelinjohtajia saapuu coniin esittelemään omaa skenaariotraditiotaan. Tarjolla on myös skenaariokirjoituskisan runsasta antia, sekä tietenkin läjäpäin muuta mielenkiintoista muumeista avaruusjääkäreihin, vanhoja vetonaulojakaan unohtamatta.

Maistiaisia ohjelmasta

Seikkailunkirjoituskilpailun osallistujia pelautetaan läpi viikonlopun kun skenaariosuunnittelijoiden parhaimmisto ottaa toisistaan mittaa ja pelaajat valitsevat suosikkinsa. Arvovaltainen tuomaristo keskustelee kisasta ja seikkailunkirjoittamisesta yleensä paneelissa viikonlopun aikana.

  • Frank Mentzer pelauttaa D&D:tä.
  • Erik Mona pelauttaa Pathfinder RPG:tä.
  • James Edward Raggi IV esittelee Lamentations of the Flame Princess: Weird Fantasy Role-Playta.
  • Pete Nash ja Jeff Richard pelauttavat Glorantha-pelejä.

Ropecon 2011 - tiedotus@ropecon.fi - 050 338 5159 - Anna palautetta - Yhteistyökumppanit