Ropecon 2011 29.-31.7. Dipoli, Espoo
Demohuone

Ropecon nostaa taas pienkustanteet valokeilaan! Demohuoneessa esitellään uusia rooli-, kortti-, ja lautapeliprojekteja ja -julkaisuja. Demohuoneessa niin ensikertalaiset kuin vanhat konkaritkin pääsevät tutustumaan pelintekijöiden luomuksiin kehittäjien opastuksella.
Demot >>

Tule kokeilemaan uusia, vanhoja ja vielä työn alla olevia rooli-, kortti-, tai lautapelejä Demohuoneeseen. Julkaisijat esittelevät ja pelauttavat pelejään käsiohjelmasta löytyvinä aikoina. Demopelien tarkoituksena on tarjota mahdollisimman monelle Ropeconin kävijälle tilaisuus päästä kokeilemaan uutuuksia pelipöydän ääressä. Pelautukset ovat ohjattuja julkaisijan puolesta.

Lyhyisiin pelidemoihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua ja kehittäjät kertovat mielellään lisää luomuksistaan.

Figupelejä esitellään Ropeconin figusalissa.

Demohuone on auki Ropeconin ajan seuraavasti: perjantai klo 16:00-23:00 lauantai klo 10:00-23:00 sunnuntai klo 10:00-16:00

Maistiaisia ohjelmasta

Hamstraajat

Pidätkö korttipeleistä, joissa tarvitaan muistia ja päättelykykyä? Haluatko oppia venäjää, mutta luulet että se on vaikeaa? Jos vastaus on kyllä, tule pelaamaan Hamstraajia! Hamstraajat on viihdyttävä korttipeli, joka sopii koko perheelle kouluikäisistä aikuisiin. Pelissä on mukana myös roolipelillinen elementti, koska siinä eläydytään eri ammattien edustajiin Neuvostoliitossa. Opit samalla venäjää kuin huomaamatta. Добро пожаловать, товарищ!

Ironspine

Tänä vuonna IRONSPINE peluuttaa Conissa ilmestyvän Generian Legendat roolipelin ohella, joka on Ironspinen toinen julkaistu RTP-peli, myös aiemmin julkaistuja Heimot ja ENOC -roolipelejä. Generian Legendat on Generian luolamaailmaan sijoittuva fantasiapeli, jossa pelaajat omaksuvat seikkailijain killan jäsenten roolin. Tarjolla hupia koko rahan edestä. Tutustu peleihin netissä: www.ironspine.com

Ironswine

IRONSWINE GAMES on Suomen roolipeliskenen tuorein tulokas, mutta kaikista pelijulkaisijoista ärsyttävin ja rääväsuisin. Ironswinen jätkät, Manfred ja Sulo, saattaa hyvällä säkällä pelauttaa niitten kahta jytkyä roolipeliä: SOTAKARJUJA ja KÄRPÄSTÄ. Varaudu pahimpaan ja pelkää hauskanpitoa.

Ropecon 2011 - tiedotus@ropecon.fi - 050 338 5159 - Anna palautetta - Yhteistyökumppanit