Ropecon 2011 29.-31.7. Dipoli, Espoo

Kokeile Tauluttajaa, se on näppärä sovellus ohjelman selaamiseen ja hallintaan. Kiitokset Ilari Kajasteelle!
Ajantasainen ohjelma kännykkääsi tapahtuman aikana: m.ropecon.fi.

Tapahtumapaikan kartat helpottavat ohjelman löytämistä.

Roolipelit

Roolipelissä eläydytään pelihahmon rooliin ja ohjastetaan tätä läpi seikkailujen ja draaman. Joissain peleissä pääpaino on taktisella taistelulla, toiset ovat lähempänä jaettua tarinankerrontaa pöydän ääressä. Roolipelejä löytyy kaikista genreistä, niin fantasiaa, kauhua, scifiä kuin sotaakin.
Pöytäpelit >>

Live-roolipelit

Live-roolipelaaminen on tavallisesta roolipelaamisesta kehitetty pelimuoto, jossa kuvitteelliseen pelihahmoonsa eläytyvät pelaajat eivät tyydy pelkästään kuvailemaan hahmonsa tekemisiä suullisesti pöydän ääressä istuen, vaan sonnustautuvat hahmonsa tamineisiin ja esittävät hahmoaan improvisaatioteatterin tyyliin.
Larpit >>

Figupelit

Figupelit eli miniatyyripelit ovat yleensä pöydällä pelattavia strategisia tai taktisia pelejä, joissa pelinappuloina toimivat pelin hahmoja esittävät pienet esineet. Tyypillisesti pelit sisältävät esimerkiksi taistelijoita, ajoneuvoja, rakennuksia ja muita pelille tärkeitä elementtejä pienoiskoossa.
Figut >>

Korttipelit

Korttipeleillä tarkoitetaan erilaisia erityisellä pakalla pelattavia korttipelejä ja keräilykorttipelejä, näistä kuuluisimpina Magic: the Gathering ja Vampire: the Eternal Struggle.
Korttipelit >>

Lautapelit

Lautapelille tunnuksenomaista on pelilaudan ja sille aseteltujen nappuloiden tärkeä rooli pelin pelaamisessa. Lautapelit ovat sekä koko perheen viihdettä että aikuisten monimutkaista strategiapeliä -ja kaikkea siltä väliltä!
Lautapelit >>

Puheohjelma

Puheohjelmalla tarkoitetaan erilaisia esitelmiä ja paneelikeskusteluja, joita Ropeconissa järjestetään runsaasti. Tiedonjanoisille on tarjolla faktaa useilta eri aihealueilta.
Paneelit >>
Esitelmät >>

Työpajat

Tekeekö mielesi saada jotain konkreettista aikaan? Työpajoissa mm. askarrellaan, opetetaan tansseja ja tehdään yhdessä roolipelihahmoja. Työpajat kuuluvat lipun hintaan.
Työpajat >>

Demohuone

Demohuone

Demohuoneessa esitellään uusia rooli-, kortti-, ja lautapeliprojekteja ja -julkaisuja. Demohuoneessa niin ensikertalaiset kuin vanhat konkaritkin pääsevät tutustumaan pelintekijöiden luomuksiin kehittäjien opastuksella.
Demot >>

Muu ohjelma

Muu ohjelma pitää sisällään aktiviteetteja niille hetkille, kun pelaaminen ei innosta. Näitä ovat esimerkiksi taidenäyttely, pukukilpailu, bofferiturnajaiset, taistelunäytökset, tanssiaiset ja lauantai-illan gaala.
Muu ohjelma >>

Ropecon 2011 - tiedotus@ropecon.fi - 050 338 5159 - Anna palautetta - Yhteistyökumppanit