Ropecon 2011 29.-31.7. Dipoli, Espoo

Kaubamaja

Ropeconin kaupankäyntialuetta kutsutaan nimellä Kaubamaja.

Yritykset, yhteisöt ja yksityiset ihmiset voivat myydä Kaubamajassa tuotteitaan ja esitellä toimintaansa. Useimmat con-vieraat kiertävät alueella tekemässä ostoksia ja tutustumassa tavaroihin jopa monta kertaa päivässä. Samassa tilassa toimii myös con-kävijöille tarkoitettu kirpputori. Kaubamaja on avoinna kaikkina tapahtumapäivinä.

Roolipeliyhdistykset esittelevät lisäksi omaa toimintaansa Juhla-aulassa, aivan pääovien lähettyvillä. Nämä esittelypisteet eivät ole riippuvaisia Kaubamajan aukioloajoista.

Ropeconin oma myyntitiski

Ropeconin tiskiltä voit ostaa mm. vuoden virallisen Ropecon 2011 -paidan ja rintamerkkejä. Tiski sijaitsee auditorion vieressä ja on avoinna

  • perjantaina klo 15-21
  • lauantaina 10-21
  • sunnuntaina 10-15

Kaubamaja on avoinna:

  • perjantaina kello 15-18
  • lauantaina 10-18
  • sunnuntaina 10-15

Kaubamajan kauppiaat

Kirpputori

Kirpputorille yksityishenkilöt voivat tuoda myyntiin vanhoja, tarpeettomia Ropeconin aihealueeseen liittyviä tavaroitaan. Mikäli kaapinpohjalle on ilmaantunut vaikkapa larppivaatteita, pelejä tai muuta tavaraa, josta itse haluaisit eroon ja jonka joku toinen haluaisi omistaa, sen voi tuoda kirpputorille kierrätykseen.

Tilaa on rajoitetusti, joten kirpparivastaava huolehtii siitä, ettei kukaan täytä kirpparia kerralla omilla tavaroillaan, joten tervettä maalais/kaupunkilaisjärkeä saa käyttää tavaroita tuodessa. Jos sinulla on tavaraa enemmän, osan siitä voi säilyttää isotavaranarikassa (kunhan se on asianmukaisesti pakattu!).

Kaikkiin myytäviin tuotteisiin tulee kiinnittää lappu, jossa on tuotteen hinta ja oma nimesi. Lisäksi jokaisen myyjän tulee toimittaa kirpparin tiskille listaus (tallennettava ja tulostettava lomake, PDF) kaikista sinne tuoduista myyntituotteista.

Tiedustelut ja lisätiedot: kaubamaja@ropecon.fi

Ropecon 2011 - tiedotus@ropecon.fi - 050 338 5159 - Anna palautetta - Yhteistyökumppanit