Ropecon 2011 29.-31.7. Dipoli, Espoo

Pieni Ropecon-sanasto

Dipoli Iso ja epäeuklidinen ja Ropeconille hyvin keskeinen rakennus.

Kaubamaja Dipolin sisällä Luolamies-salissa sijaitseva Ropeconin myyntipöytäalue, josta löytyy monenlaisia kauppiaita sekä perinteinen kirpputori.

INFO Tietää kaiken, löytyy Dipolista Käpyaulasta.

Ropeconin myyntitiski Myy Ropecon-tuotteita sekä mm. badgeja eli rintanappeja. Sijaitsee Dipolin ykköskerroksessa, Infon ja Auditorion väliin jäävässä syvennyksessä.

Juhla-aula ja Käpyaula ovat Dipolin ykköskerroksen aulat. Juhlaovesta (rakennuksen pääovi) tulet Juhla-aulaan, Ravintola Cantinan eli Keltsun puoleisesta ovesta Käpyaulaan.

Luolamies, Käpysali, Klondyke Dipolin saleja, sijainnit löytyvät ohjelmaliitteen kartasta. Luolamiehessä on Kaubamaja, Käpysalissa ensiapu ja Klondykessä ei ainakaan kullanhuuhdontaa.

Takka-Poli-Palaver Dipolin ykköskerroksen siipiosa, jonne pääset kääntymällä Juhlaovista sisääntullessasi oikealle ja kulkemalla narikan ohitse ja oviaukosta sisään.

TF eli Täffä, harmaa ja betoninen rakennus Dipolin vieressä, täyttyy lautapelaajista.

OK Otakaari-kadusta käytetty lyhenne.
OK 18 ja 20 Otakaaren talot 18 ja 20. Näiden tiloissa on mm. majoitusta ja ohjelmaa. OK 18 sisäänkäynti kadun puolelta, OK 20 sisäänkäynti pihan puolelta.

JMT Jämeräntaival-kadusta käytetty lyhenne. Kadulta löytyvät talot, joihin viitataan osoitenumeroilla: JMT 1, JMT 3 ja JMT 5.

Pelitila, Takkakabinetti ja Monitoimitila. JMT 3A:ssa sijaitsevat tilat, joihin kaikkiin pääsee samasta ulko-ovesta.

Gorsu on tila JMT 5:n kellarissa, sisäänkäynti Rantasaunan puoleiselta seinustalta.

Dernecon on tila JMT 5:ssä. Sisäänkäynti B-rapusta.

Rantsu eli rantasauna, löytyy rannasta JMT 5:n takaa.

Otaranta Sekä ranta että kadunnimi. Otarannaksi kutsutaan Urheilukentän ja veden välistä aluetta, jossa myös kulkee katu nimetään Otaranta. Urheilukentän takana (Dipolilta katsottuna) olevat uudet talot ovat siis Otaranta - nimisellä kadulla.

Otarannan kattosauna Löytyy Osoitteesta Otaranta 8 E, ylin kerros. Otarannan taloista se, joka on lähinnä merta.

Otarannan kerhotila Tämä on Otaranta 8 B, kellarissa. Sinne päästäksesi sujahda pensaan takaa löytyvään alaspäin viettävään käytävään.

Ostari Otaniemen “ostosparatiisi”. Siellä on kauppa, kioski, snägäri ja pankkiautomaagi. Dipolin vieressä, mutta Otakaaren toisella puolella.

Alvarin Aukio iso ruohoinen alue TKK:n kirjaston edessä, Ostarin takana (jos seisoo selkä Dipoliin päin ja katselee ostaria esimerkiksi Kävyn luolta).

Käpy on hieno mekaaninen käpyveistos tolpan päässä Dipolin erään Käpyoveksi kutsutun oven luona. Ei yleensä aukea, eikä soita musiikkia.

Käpyovi ks. edellinen. Ei auki Ropeconin aikaan.

Ethan levitoi taalla.

Kivi Kivi - jota - kiinnostaa. Narikkaan asettunut kivi, jolle voit rauhassa jutella, sitä kiinnostaa.

ConText Jonnekin Dipolin seinälle ilmestyvä aikakausjulkaisu Ropeconin tapahtumista ja muista sattumuksista. Päivittyy koko ajan.

Ropecon 2011 - tiedotus@ropecon.fi - 050 338 5159 - Anna palautetta - Yhteistyökumppanit