Kaubamaja

Ropeconin Kaubamajassa yritykset, yhteisöt ja yksityiset ihmiset voivat myydä tuotteitaan ja esitellä toimintaansa. Useimmat con-vieraat kiertävät alueella tekemässä ostoksia ja tutustumassa tavaroihin jopa monta kertaa päivässä. Samassa tilassa toimii myös con-kävijöille tarkoitettu kirpputori. Kaubamaja on avoinna kaikkina tapahtumapäivinä.

Roolipeliyhdistykset esittelevät lisäksi omaa toimintaansa Juhla-aulassa, aivan pääovien lähettyvillä. Nämä esittelypisteet eivät ole riippuvaisia Kaubamajan aukioloajoista.

Kaubamaja on avoinna:

  • perjantaina kello 15-18
  • lauantaina 10-18
  • sunnuntaina 10-15

Kirpputori

Kirpputorille yksityishenkilöt voivat tuoda myyntiin vanhoja, tarpeettomia Ropeconin aihealueeseen liittyviä tavaroitaan. Mikäli kaapinpohjalle on ilmaantunut vaikkapa larppivaatteita, pelejä tai muuta tavaraa, josta itse haluaisit eroon ja jonka joku toinen haluaisi omistaa, sen voi tuoda kirpputorille kierrätykseen.

Tilaa on rajoitetusti, joten kirpparivastaava huolehtii siitä, ettei kukaan täytä kirpparia kerralla omilla tavaroillaan, joten tervettä maalais/kaupunkilaisjärkeä saa käyttää tavaroita tuodessa. Jos sinulla on tavaraa enemmän, osan siitä voi säilyttää isotavaranarikassa (kunhan se on asianmukaisesti pakattu!).

Kaikkiin myytäviin tuotteisiin tulee kiinnittää lappu, jossa tuotteen hinta ja oma nimesi. Lisäksi jokaisen myyjän tulee toimittaa kirpparin tiskille listaus kaikista sinne tuoduista myyntituotteista.

Tiedustelut ja lisätiedot: kaubamaja@ropecon.fi