Ropecon 2015 työvoimahaku on avautunut

Ryhmään Uutiset kirjoittanut 2015-02-27 15:26 Tiedotus

Työvoimahaku 2015

Vuoden 2015 Ropeconista tulee mahtava vain teidän avullanne; siksi haemmekin innokkaita vapaaehtoisia tämän vuoden Ropeconin työvoimaan! Dipolin remontin vuoksi tänä vuonna Ropecon järjestetään poikkeuksellisen aikaisin, 15.-17.5.2015 Dipolissa, Espoon Otaniemessä.

Jos haluat ilmoittautua työvoimaan, se onnistuu 25.2.2015 alkaen osoitteessa http://conbase.ropecon.fi/staff/new.

Kuten aiempinakin vuosina, tarvitsemme ihmisiä lipunmyyntiin, narikkaan, majoitusvalvontaan, ohjelmatiskeille, infoon, Ropeconin omalle myyntitiskille, kirpputorille, varatyövoimaksi ja niin edelleen. Haemme myös ihmisiä troubleshootteriksi (järjestyksenvalvojiksi); tämä kuitenkin edellyttää, että olet käynyt järjestyksenvalvojan koulutuksen ja sinulla on voimassa oleva JV-kortti.

Tarjoamme työntekijöille ilmaisen viikonloppurannekkeen kahdeksan tunnin työpanoksesta. Neljän tunnin työpanoksella saa päivärannekkeen. Lisäksi työvoimalla on omat majoitustilat sekä takahuone, jossa on tarjolla purtavaa, kahvia sekä vinksahtanutta seuraa. Yli kahdeksan tunnin työpanoksesta saa edellisvuosien tapaan ruokarahaa.

Tiedustelut ja kyselyt sähköpostitse osoitteeseen tyovoima@ropecon.fi Tervetuloa tänäkin vuonna sankaroimaan Coniin!

Ropecon 2015 myyntipöytien haku on alkanut

Ryhmään Uutiset kirjoittanut 2015-02-11 13:00 Tiedotus

Ropecon 2015 myyntipöytien haku on alkanut!

Ropecon 2015 järjestetään 15.-17.5.2015 Dipolissa, Espoossa, ja Kaubamajan pöytävarauksia ja ulkomyyntipaikkojen varauksia voi nyt tehdä alle linkitetyn lomakkeen kautta. Sen alta löytyy myös uusi versio myyjäsäännöistä, johon kannattaa myös tutustua. Kysymykset ja kommentit voi lähettää Kaubamajavastaavalle Taneli Piriselle joko sähköpostilla (kaubamaja@ropecon.fi) tai puhelimella (045-1351961).

Hinnoittelu ja pikainfo

 * Kaubamajan A-hintaluokan ensimmäinen pöytä maksaa 140 euroa ja seuraavat pöydät 280 euroa, varata voi yhteensä 1-5 pöytää.
 * Kaubamajan B-hintaluokan ensimmäinen pöytä maksaa 100 euroa ja toinen pöytä 200 euroa, varata voi yhteensä 1-2 pöytää.
 * Kaubamajan pöytien koko on noin 110cm*40/80cm
 * Ulkomyyntipaikka Dipolin parkkipaikalla maksaa 350 euroa ja on noin 5m kertaa 7.5m.

Ulkomyyntipaikka Dipolin ja Täffän väliin Mahdollisesti on tulossa yksi tai kaksi myyntipaikkaa Dipolin ja Täffän väliin, mutta tämä selviää vasta myöhemmin keväällä kun ohjelma on aikatauluttanut toimintansa ja on selvillä tilatarpeistaan. Näistä myyntipaikoista kiinnostuneen kannattaa laittaa sähköpostia kaubamaja@ropecon.fi

Varauslomake: http://conbase.ropecon.fi/exhibitors/new/ Myyjäsäännöt: http://ropecon.fi/pmwiki/index.php/Intra/Myyj%C3%A4sopimus2015

Ropecon 2015 hakee pöytäpelinjohtajia

Ryhmään Uutiset kirjoittanut 2015-02-26 14:06 Tiedotus

Tule pöytäpelinjohtajaksi Ropeconiin!

Pelinjohtajana Ropeconissa voit kokeilla kehittämiäsi seikkailuja tuoreeseen maaperään ja saada näkökulmia uusilta pelaajilta. Voit peluuttaa yli odotusten onnistuneen pelin uudelle pelaajakunnalle, jolloin myös muut voivat saada uusia ideoita. Voit myös esitellä uusia pelijärjestelmiä ja -maailmoja tai vain nauttia pelauttamisen riemusta.

Ropeconin vuoden 2015 teemana on ”Matka”. Millainen on sankarin matka, onko matka päämäärää tärkeämpi ja mihin kaikkialle matka voi meidät johtaa? Teeman käyttämistä peleissä kannustetaan, mutta se ei ole pakollista.

Pelinjohtajat saavat Ropeconin viikonloppurannekkeen kahdeksan tunnin peluutuksella ja päivärannekkeen neljän tunnin peluutuksella. Lisäksi pelinjohtajat palkitaan sunnuntaina jaettavalla lootilla, eli ilmaisella roolipelitavaralla. Mitä useamman pelin vedät, sitä korkeammalle kohoat loottiasteikossa!

Ohjeet pelinjohtajille ja ilmoittautumisohjeet: http://www.ropecon.fi/pmwiki/index.php/2015/GMHaku2015

Ilmoittautuminen on auki 30.4. asti.

Ropeconin skenaariokilpailuun haetaan myös pelinjohtajia.

Voit ennakoilmoittautua vetämään kisaskenaarioita Kokemuspisteellä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kokemuspiste@ropecon.fi. Skenaariot kestävät alle tunnin ja niiden peluuttamisesta saa rannekkeen kuten muistakin peleistä. Voit myös peluuttaa sekä kisaskenaarioita että tavallisia pelejä.

Kilpailu avataan 1.4.2015 ja skenaarioiden vetäminen ei ole este osallistumiselle.

Ropecon is seeking tabletop role playing Game Masters!

Ropecon is a great chance to test your own adventures with new players, and receive feedback. You can rerun great games, and give new ideas for others. You can introduce new game systems and game worlds, or just enjoy running games.

Ropecon’s theme for year 2015 is “Journey”. What is hero’s journey like, is the journey more important than destination, and where the journey can lead us? We encourage using the theme in games, but it is not required. Game Masters will receive free weekend tickets by running eight hours of games, or one day ticket with four hours. Game Masters will also be rewarded with loot, free roleplaying stuff, which is given out at Sunday. The more games you run, the higher you climb in the loot ladder!

GM info and enrollment guide: http://www.ropecon.fi/pmwiki/index.php/2015/GMHaku2015Eng

The enrollment is open till April 30th.

Ohjelma hakee vastaavia

Ryhmään Uutiset kirjoittanut 2015-01-17 09:56 Tiedotus

Vuoden 2015 Ropecon tarvitsee luovia, idearikkaita sekä innostuneita vastaavia erinäisille ohjelmanumeroille tai osavastuualueille! Jos sinua kiinnostaa olla mukana ohjelmatiimin apuna ja vastata esimerkiksi taidenäyttelystä, sali ykkösen ohjelmasta tai muista vastaavista ohjelmista ota yhteyttä ohjelmatiimiin.

Michelle Nephew kunniavieraaksi vuoden 2015 Ropeconiin / Michelle Nephew is one of the guests of honor in Ropecon 2015

Ryhmään Uutiset kirjoittanut 2015-01-10 21:11 Tiedotus

Michelle Nephew kunniavieraaksi vuoden 2015 Ropeconiin

Michelle Nephew on työskennellyt Atlas Gamesilla yli 15 vuotta ja on sinä aikana ollut mukana yli sadan roolipelikirjan, korttipelin ja lautapelin kehittämisessä.

Collegessa Michelle pelasi Shadowrunia ja Vampirea, mutta hän päätyi roolipelialalle töihin toimittamaan Atlas Gamesin Three Days to Kill -seikkailua, joka oli aikoinaan ensimmäinen Open Game -lisenssillä (OGL) julkaistu roolipeliseikkailu. Sittemmin Michelle kirjoitti oman OGL-roolipeliseikkailunsa, The Tide of Yearsin, ja muutaman vuoden aikana hän tuotti lähes neljäkymmentä OGL-tuotetta Atlas Gamesin Penumbra -tuotesarjan kehittäjänä.

Töidensä ohessa Michelle väitteli tohtoriksi tutkien, kuinka roolipeleissä pelaajien tai esimerkiksi kirjasarjan fanien toimesta alkuperäinen pelin taustana ollut materiaali muuttuu ja kehittyy. Osa väitöskirjasta on julkaistu Gaming As Culture -teoksessa, jonka lisäksi hän on kirjoittanut myös luvun mm. Kobold Guide to Board Game Design -teokseen.

Pelien kehittämisen lisäksi Michelle on aiemmin toiminut GAMAn (Game Manufacturer's Association) hallituksessa ja on ollut kunniavieraana mm. Gen Con- ja Origins -tapahtumissa. Pelit, joiden kehittämisessä Michelle on ollut osallisena, ovat voittaneet monia palkintoja ja niitä on esitelty mm. Wil Wheatonin ja Felicia Dayn TableTop-ohjelmassa.

Viime aikoina Michelle on keskittynyt kehittämään ja tuottamaan kortti- ja lautapelejä Atlas Gamesilla, kuten esimerkiksi tunnettuja Gloom, Once Upon a Time ja Dungeoneer -pelejä. Hiljattain hän myös kehitti oman läpinäkyvillä korteilla pelattavan renessanssitapahtumakorttipelin, Ren Fairen.

Michelle asuu Yhdysvalloissa, Minnesotan osavaltiossa, miehensä Johnin ja kolmen lapsensa kanssa. Johnin isoäiti oli kotoisin Suomesta, joten Michelle kertoo olevansa innokas näkemään, ovatko hänen kuulemansa tarinat Suomesta totta.

Michelle Nephew is one of the guests of honor in Ropecon 2015

Michelle Nephew has been at Atlas Games for over 15 years, and in that time has worked on more than a hundred RPG books, card games, and board games.

After years of playing Shadowrun and Vampire in college, Michelle's game editing career began with Atlas Games' Three Days to Kill, the very first adventure available for sale under the Open Game License. She followed that up by authoring her own OGL adventure, The Tide of Years. Over the next few years she sent nearly forty OGL products to press as Penumbra Line Developer.

While continuing to edit and develop games for Atlas, she finished her Ph.D., writing her dissertation on the topic of authorship and roleplaying games. A chapter from that has since been published in Gaming As Culture (a collection of academic essays on RPGs), and she contributed a chapter to the Kobold Guide to Board Game Design.

Michelle is also a past Board Member for the Game Manufacturer's Association (GAMA), and has appeared as Guest of Honor at premier conventions like Gen Con and Origins. The games she's worked on have won numerous awards -- like the Parents Choice, Tillywig, Origins, GAMES 100, and ENnie Awards to name a few -- and have appeared on TableTop with Wil Wheaton.

Michelle's recent focus at Atlas Games has been developing and editing card games and board games, including fan favorites Gloom, Once Upon a Time, and Dungeoneer. She also designed her own transparent card game about assembling the ultimate Renaissance faire costume, called Ren Faire.

Michelle lives in Duluth, Minnesota, with her husband John and their three children. John's grandmother was Finnish, so Michelle is looking forward to seeing if what she's heard about Finland is true.

Vanhemmat kirjoitukset

© Ropecon ry 2011
2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006 - 2005 - 2004 - 2003 - 2002